SnowWorld

SnowWorld
VOOR HET ALLERLAATSTE NIEUWS OVER DE UITBREIDINGSPLANNEN VAN SNOWWORLD EN HET PROTEST DAARTEGEN ZIE DE PAGINA Protest tegen SnowWorld+

UITBREIDING TERRAS EN SPEELTUIN SNOWWORLD
SnowWorld heeft met toestemming van de gemeente het buitenterras met 630 m² uitgebreid en voorzien van lichtmasten, plus een speeltuin van ongeveer 1000 m² (50 × 20 meter). Beide geheel op eigen terrein van SnowWorld. De speeltuin blijft onder de maximum toegestane hoogte van 7 meter en komt tegen de struiken of bomen aan die het SnowWorld-terrein scheiden van de weg die naar het park gaat.

CORONAMAATREGEL SNOWWORLD: OMKLEEDTENT OP PARKEERTERREIN
Om in de coronatijd de 1,5-meterregel te kunnen handhaven heeft SnowWorld van de gemeente toestemming gekregen op het noordelijke parkeerterrein te voorzien in extra omkleedruimten. SnowWorld heeft daar met witte PVC-panelen een tent neergezet met een oppervlakte van 450 meter en ongeveer 4 meter hoog. Het gaat om een tijdelijk bouwwerk. SnowWorld denkt de voorziening namelijk nodig te hebben tot maart 2021. Onze overlegpartner Rens Kettner van SnowWorld legt desgevraagd uit, dat het gaat om een tent met een betonnen vloer, direct grenzend aan piste 3 van SnowWorld, de grootste, langste en hoogste baan. SnowWorld offert er ongeveer 20 parkeerplaatsen voor op.

Foto: 
Coronatent SnowWorld 2020 op parkeerterrein
Opeens een nieuwe telecommast. Waar is de vergunning?
SnowWorld bedreigt de natuur in het Buytenpark
Nieuw Terras en nieuwe speeltuin SnowWorld